Verzenden en Retourneren

EetPaleo bezorgt zowel in Nederland als in België en Duitsland. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen aan de vervoerder over te dragen.
Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Wanneer een product niet voorradig mocht blijken nemen wij contact met uw op over de afhandeling.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat en worden berekend in de winkelwagen wanneer u uw locatie invoert dan wel bij het invoeren van het verzendadres.

Bij bestellingen vanaf €60,00 wordt uw bestelling kosteloos binnen Nederland verzonden.

INTERNATIONALE BESTELLINGEN

Wilt u uw bestelling in een ander land dan Nederland, België of Duitsland laten leveren? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat.

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren en ongeopend te laten meenemen door de bezorger. Indien EetPaleo reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

RETOURNEREN/BEDENKPERIODE

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd of beschadigd product ontvangt. Ook wanneer uw product niet aan de geldende normen van versheid voldoet verzoeken wij u binnen 24 uur na levering schriftelijk of telefonisch contact met ons op te nemen.

Wettelijk gezien heeft u een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van reden een  product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn verswaren, tijdschriften en klant specifieke producten.
Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. EetPaleo zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Retour zendingen zijn voor het risico van de koper. dit houdt in dat EetPaleo niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan EetPaleo kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Indien beschikbaar kunt u tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van uw bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan EetPaleo heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

RETOURADRES
EetPaleo
Pakjesfabriek
De Geerden 20
5334 LE Velddriel