Betaalmethoden

Wij bieden u de mogelijkheid uit een van de volgende eenvoudige betaalmethoden te kiezen.

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PAYPAL

Met Paypal kunt u snel en, veilig online betalen. PayPal maakt het mogelijk te betalen met uw e-mail adres en wachtwoord van uw Paypal account.

SOFORT BANKING

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. In de omgeving van SOFORT vul je de persoonlijke bankgegevens in waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

MISTER CASH

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

MASTERCARD

Betaal je liever met een creditcard? Ook dat kan bij EetPaleo Winkel en verloopt uiteraard geheel veilig. Wij accepteren zowel MasterCard als Visa.

VISA

Betaal je liever met een creditcard? Ook dat kan bij EetPaleo Winkel en verloopt uiteraard geheel veilig. Wij accepteren zowel MasterCard als Visa.

AFTERPAY

AfterPay voert voor EetPaleoWinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.